Staffan Stridsberg

Tjänster

Tjänster

TEKNISK SUPPORT

Känner du dig vilsen kring den tekniska biten eller att du inte riktigt vet i vilken ände du ska börja? Du är inte ensam kan jag säga. Många vill ta sin verksamhet och sin livsuppgift till nya nivåer och då krävs det teknisk kompetens i den värld som vi lever i. För att nå ut med det digitala så krävs det även att det är kvalitet på det man levererar, och det är just här som den tekniska biten kommer in i bilden. I dagens värld måste man ha ett antal teknologiska strängar på sin lyra för att kunna vara digitalt kreativ. Min intention med teknisk support är att lära ut en metod så att du kan bli självgående, oberoende och inte behöva tvivla på din egen tekniska förmåga mer.

Har du funderingar kring följande:

 • Hemsidor
 • Blogg
 • Podcast
 • Musikproduktion/Ljudproduktion
 • Filmproduktion
 • Starta YouTube-kanal
 • Bildredigering
 • Inspelningsutrustning
 • Kamerautrustning
 • Dator och kringutrustning
 • Arkivering och nedladdning av information

Då kan du kontakta mig och boka tid för samtal. Vi går igenom och listar upp det du behöver göra för att täcka dina behov, så att det kan bli verklighet av din framtidsplaner. Det kan ta evigheter att leta reda på all denna information själv. Detta kommer du istället att spara tid och pengar på.

Arbetssätt: På telefon, via Zoom eller Skype

Pris: 60 min 750 kr | 2h 1350 kr | 3h 1950 kr | 4h 2450 kr

SAMTAL & VÄGLEDNING

För mig är samtalet ett av de viktigaste verktygen när det kommer till personlig utveckling. I dialogen med en annan människa skapas reflektion kring sitt eget liv. Detta kan göra att vi börjar tänka i nya banor kring våra problem, oavsett vad de består av.

Alla människor är psykologiska och andliga varelser, och ibland kan man behöva någon annan för att hitta nya infallsvinklar på sina bekymmer. I slutändan tror jag inte att det handlar så mycket om storleken på våra problem. Utan det handlar mer om hur vi förhåller oss till det som är här och nu, och till det som har varit. Det väsentliga är att hitta sunda och långsiktiga lösningar.

Det andliga perspektivet och den mänskliga psykologin är mycket fascinerande och intressant – hur människan hänger samman och varför människor gör som de gör. Det finns ett oändligt stort landskap inom oss själva som vi kan utforska. Genom att förändra det som inte fungerar, så kan vi också närma oss det liv och den tillvaro som vi önskar.

Arbetssätt: På telefon, via Zoom eller Skype

Pris: 60 min 750 kr

TAROT

Tarot är ett mycket intressant verktyg där man jobbar med symboler och intuition för att vägleda en annan människa. Vad jag dock undviker i en tarotläggning är att ägna mig åt spådomar och siande om framtiden. Vi vet mycket lite om framtiden och vad den har i sitt sköte. Dessutom är framtiden ständigt föränderlig.

Vad som är mer intressant är att jobba med det som händer här och nu, men även att hjälpa mina klienter till en förståelse av vad som har lett fram till situationen de befinner sig i nu. Det är denna förståelse som gör att människor kan ta sunda beslut för att börja forma sin framtid så som de vill att den ska se ut.

 • Liten läggning (3 kort) – 350 kr
 • Mellan läggning (5 kort) – 550 kr
 • Stor läggning (7 kort) – 750 kr

Arbetssätt: På telefon, distans (e-mail), via Zoom eller Skype

MUSIKPRODUKTION

Vill du ha egen musik till dina filmer, till din podcast, till dina meditationer eller något annat? Det finns mycket gratis musik där ute på internet, men det är ju inte säkert att det passar till just det projekt som du håller på med. Dessutom kan ju flera andra ha samma musik, vilket kan bli lite tråkigt i längden. Om du istället vill ha originalmusik så kan du kontakta mig så får vi diskutera vad det är du är ute efter.

Många som gör meditationsplattor tänker fortfarande på det ”gamla” sättet, nämligen att man gör ett album som man sedan säljer på sin hemsida och sedan laddar kunden ner alla spår som mp3-filer. Personligen rekommenderar jag att släppa sitt album digitalt så att det kommer ut på de vanliga streamingtjänsterna – Spotify, Deezer, Apple Music, YouTube Music, Amazon med flera.

Har du några funderingar kring musik så är du välkommen att ta kontakt med mig. Det är svårt att skriva ut fasta priser på en sån här tjänst. Man får helt enkelt diskutera vad det är för önskemål just du har. Att bara spela in en pianoslinga blir naturligtvis billigare än om det ska vara en hel symfoniorkester.

Pris: Enligt överenskommelse

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.