Staffan Stridsberg

Tankar från skogen

Tankar från skogen

Den här filmserien började jag att spela in precis när Corona bröt ut i mars 2020. Jag var helt enkelt tvungen att sysselsätta mig med något efter att jag fått föreläsningar avbokat och alla planer på workshops och mycket annat gick i stöpet. Man kan säga att jag mer eller mindre går runt och tänker högt framför filmkameran i skogen.

Del 1 – Omvärdera situationen

Del 2 – Nya idéer och avskildhet

Del 3 – Byta strategi

Del 4 – Är andlighet en lyxvara?

Del 5 – Berätta din historia

Del 6 – Vad brinner du för?

Del 7 – Tänka om

Del 8 – Erfarenheter

Del 9 – Gamla föreställningar

Del 10 – Ensam är inte stark

Del 11 – Nyfikenhet

Del 12 – Smarta lösningar

Del 13 – Olika vägar

Del 14 – Avslutning

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.