Musikproduktion

Musikproduktion

Vill du ha egen musik till dina filmer, till din podcast, till dina meditationer eller något annat? Det finns mycket gratis musik där ute på internet, men det är ju inte säkert att det passar till just det projekt som du håller på med. Dessutom kan ju flera andra ha samma musik, vilket kan bli lite tråkigt i längden. Om du istället vill ha originalmusik så kan du kontakta mig så får vi diskutera vad det är du är ute efter.

Många som gör meditationsplattor tänker fortfarande på det ”gamla” sättet, nämligen att man gör ett album som man sedan säljer på sin hemsida och sedan laddar kunden ner alla spår som mp3-filer. Personligen rekommenderar jag att släppa sitt album digitalt så att det kommer ut på de vanliga streamingtjänsterna – Spotify, Deezer, Apple Music, YouTube Music, Amazon med flera.

Har du några funderingar kring musik så är du välkommen att ta kontakt med mig. Det är svårt att skriva ut fasta priser på en sån här tjänst. Man får helt enkelt diskutera vad det är för önskemål just du har. Att bara spela in en pianoslinga blir naturligtvis billigare än om det ska vara en hel symfoniorkester.

Pris: Enligt överenskommelse

Här nedanför är några av de saker som jag har komponerat musik till.:

Zemas Healing YouTube – Vinjett

Zemas Healing – Balans

ThereseElisabeth – Möt din andliga vägledare

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.