Spökpodden – Tarotläggning

Spökpodden – Tarotläggning

Filmklipp från intervjun med Spökpodden om tarot och symbolik (25 Januari 2021). Efter själva intervjun i podden så ville Martin och Oscar filma en demonstrations-läggning med tarotkort. I den här filmen försöker jag visa och förklara hur en tarotläggning, eller ett vägledningssamtal, kan gå till. Som jag också förklarade i videon så är samtalet mycket viktigt när man sitter med en klient. Det är i alla fall vad jag anser. Utan information och bollande med olika idéer och infallsvinklar på ett problem så kan det vara mycket svårt för klienten att ta sig vidare och lösa upp de hinder som står i vägen.

Spökpoddens hemsida: http://www.spökpodden.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.