Ny meditationsplatta – Fem Meditationer

Ny meditationsplatta – Fem Meditationer

Nu finns äntligen min och Christines nya meditationsskiva ute på nätet. Plattan består av fem kortare meditationer. Den här plattan var tänkt som ett litet självhjälps-kit där man exempelvis kan göra en meditation när man är på väg till jobbet, på lunchrasten eller kanske innan man ska lägga sig för att sova. Eftersom vi har gjort meditationerna lite kortare så tar det inte så lång tid att landa och hämta upp sig själv som en meditation på kanske 45 min. Med detta album blir allt lite mer koncentrerat och lättillgängligt.

Innehåll:
1. Balans 7:14
2. Beskydd 6:53
3. Healing 7:09
4. Rening 7:10
5. Förankring 7:15

Här kan du lyssna på plattan:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.